اطلاعیه‌های مهم امتحانات پایان ترم و انتخاب واحد

برای ورود به صفحه اطلاعیه‌، فیلم های آموزشی،  راهنمایی و پشتیبانی سامانه دان و آموزشیار برای اساتید و دانشجویان اینجا را کلیک فرمائید

برای ورود به صفحه رسمی اینستاگرام واحد تهران شمال(iautnb.official)  اینجا را کلیک فرمائید

برای ورود به کانال رسمی واحد تهران شمال در پیام رسان سروش(iau_tnb_news) اینجا را کلیک فرمائید

اطلاعیه شماره چهار (امتحانات)

عدم ورود به سامانه دان در زمان امتحان به منزله غیبت در امتحان محسوب می‌گردد

دانشجویان محترم با توجه به اطلاع رسانی قبلی مجددا تاکید می‌شود حضور شما در جلسه امتحانی پایان نیمسال اول 1399-1400 فقط زمانی ثبت خواهد شد که شما به سامانه دان در زمان امتحان وارد شده باشید، در صورت عدم ورود به سامانه دان در بازه زمانی امتحان، غیبت درج شده و امکان ثبت نمره وجود ندارد.

معاونت آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال

اطلاعیه شماره سه (برنامه انتخاب واحد ترم بهمن ماه)

اطلاعیه شماره دو (امتحانات)

- دانشجویان ارجمند توجه داشته باشند که زمان 120 دقیقه ای آزمون که قبل از بارگذاری سوالات توسط استاد مشاهده می نمایند، پیش فرض سیستم است و دانشجویان زمان شروع امتحان به مدت زمان تعیین شده برای ارسال پاسخ ها دقت فرمایند، چون احتمالا توسط استاد تغییر نموده است.

- از اساتید محترم درخواست می شود در صورتیکه در یک روز و یک ساعت با دو گروه متفاوت با یک عنوان درسی امتحان دارند، برای هر گروه به صورت جداگانه سوالات را در سامانه دان بارگذاری نمایند.

- به اطلاع دانشجویان ارجمند می رساند؛ نظر به اینکه امکان اختلال در بارگذاری و ذخیره پاسخنامه ها در سامانه آزمون "دان" وجود دارد، حتما یک نسخه از تصویر پاسخنامه را در مهلت مقرر به آدرس ایمیل ذکر شده توسط استاد، ارسال نمائید.

اطلاعیه شماره یک (امتحانات)

اساتید محترم با آرزوی توفیق و سلامتی به اطلاع می‌رساند که سامانه دان آماده قرار دادن سوالات امتحانی از تاریخ 99/11/02 خواهد بود و راهنمای مربوطه در سایت بارگذاری شده است.

دانشجویان گرامی ضمن آرزوی موفقیت شما در امتحانات پایان ترم خواهشمند است نکات زیر توجه فرمایید:

1- فایل های راهنمای شرکت در امتحانات در سایت بارگذاری شده است.

2- به تاریخ و ساعت امتحان توجه و دقت فرمایید.

3- جهت ممانعت از اشکالات ناخواسته در حین برگزاری امتحان بهتر است در مکانی حضور داشته باشید که دو نوع اینترنت ثابت و تلفن همراه در اختیارتان باشد.