همزمان با افتتاح همایش ملی کرونا و پدافند غیرعامل؛

نفرات برتر بخش عکس و پوستر جشنواره ملی عکس و پوستر همدلی و مشارکت مردمی در مقابله با کرونا معرفی می‌شوند

جشنواره ملی عکس و پوستر «همدلی و مشارکت مردمی در مقابله با کرونا»، به لطف خدا و با حضور فعال هموطنان عزیز، خصوصا جوانان به مرحله داوری رسید و نفرات برتر دو بخش عکس و پوستر انتخاب و شنبه 11 بهمن ماه 1399 همزمان با افتتاح همایش ملی کرونا و پدافند غیرعامل معرفی خواهند شد.

به گزارش دبیرخانه این جشنواره، در بخش پوستر 220 اثر و در بخش عکس 450 اثر در قالب تک عکس و مجموعه از 200 شرکت‌کننده دریافت شد. آثار هر بخش برای داوری اولیه به داوران داده شد و سپس در جلسه‌ای با حضور داروان، نفرات اول تا سوم برگزیده هر بخش و شش نفر در هر بخش شایسته تقدیر شدند.

گفتنی است استان تهران دانشگاه آزاد اسلامی با مرکزیت واحد تهران شمال، با همکاری دانشگاه هنرهای ایرانی-اسلامی استاد فرشچیان و انجمن علمی پژوهش‌های هنری ایران در راستای بازنمایی مشارکت و همدلی ایرانیان در مواجه با ویروس کرونا اقدام به برگزاری جشنواره ملی عکس و پوستر «همدلی و مشارکت مردمی در مقابله با کرونا» کرد.

این مسابقه فرصتی برای شهروندان ایرانی بود تا آنچه در خصوص واکنش‌های اخلاقی، همدلی و همیاری ایرانیان در مواجه با بیماری کووید 19 را ثبت و ضبط کرده‌اند، با زبان هنر، مستندسازی کنند. این جشنواره در دو بخش عکس و پوستر و در محورهای زیر برگزار شد:

• جلوه‌های حضور داوطلبانه و همکاری با کادر درمان و سازمان‌ها و نهادهای مرتبط با ویروس کرونا؛
  • جلوه‌های همدلی با مردم آسیب‌دیده از ویروس کرونا؛
  • مشارکت مردم در رعایت اصول بهداشتی در ارتباطات اجتماعی؛
  • تجلیل از کادرهای درمان و صفوف مقدم مبارزه با اپیدمی کرونا؛
  • تجلیل از شهدای سلامت.

اعضای شورای سیاستگذاری این جشنواره عبارت بودند از:

دکتر محمودرضا آقامیری، رییس استان تهران دانشگاه آزاد اسلامی (رییس شورا)؛

دکتر مهدی اقراریان، معاون فرهنگی و دانشجویی استان تهران دانشگاه آزاد اسلامی (دبیر شورا)؛

دکتر حمیدرضا خالدی، رییس واحد تهران شمال دانشگاه آزاد اسلامی؛

دکتر امان‌الله پیشوا، معاون فرهنگی و دانشجویی واحد تهران شمال دانشگاه آزاد اسلامی (دبیر جشنواره)؛

دکتر بهمن نامورمطلق، رییس واحد دانشگاه آزاد هنرهای ایرانی-اسلامی استاد فرشچیان؛

دکتر مینو خانی، عضو هیات علمی واحد تهران شمال دانشگاه آزاد اسلامی (دبیر اجرایی)؛

دکتر لاله فرهنگ متین، مدیر کل پژوهش واحد تهران شمال دانشگاه آزاد اسلامی؛

دکتر زهرا انصاری، مسوول پژوهشهای فرهنگی واحد تهران شمال دانشگاه آزاد اسلامی؛

دکتر بهنام زنگی، گرافیست و رییس انجمن علمی پژوهشهای هنری ایران.

فرهاد سلیمانی، عضو هیات علمی دانشگاه هنر تهران و رییس انجمن عکاسان انقلاب و دفاع مقدس.

علاقمندان می‌توانند با مراجعه به آدرس اینترنتی: www.iau-tnb.ac.ir و صفحه اینستاگرامی جشنواره به آدرس art-festivalcoronavirus از نمایشگاه مجازی این جشنواره که شنبه 11 بهمن ماه آغاز به کار خواهد کرد، بازدید به عمل آورند.